Σελίδες

«Η θεωρητική προτρέχουσα σύλληψη της μελλοντικής κοινωνίας είναι απαραίτητη ώστε να φωτίζεται ο πρακτικός υπέρ της αγώνας. Έτσι ώστε ο αγώνας αυτός να μην είναι τυφλός είτε σχεδόν τυφλός, αλλά συνειδητοποιημένος και εμπνευσμένος.»


10 απλά μαθήματα Σύγχρονης Επαναστατικής Θεωρίας. Κλασικός μαρξισμός και Λογική της Ιστορίας

Μαθήματα Ιστορίας του μαρξισμού
Πρόγραμμα μελέτης

Ευχαριστούμε τους συντρόφους ή/και τους φορείς που προωθούν την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και παραπέμπουν στον ιστοχώρο "Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ",
πρέπει ωστόσο να είναι ξεκάθαρο στους αναγνώστες μας πως το μπλόγκ ούτε προωθεί, ούτε σχετίζεται με κάποιο συγκεκριμένο φορέα της κομμουνιστικής αριστεράς,
η στράτευσή μας είναι με το κομμουνιστικό κίνημα εν γένει, γνωρίζοντας πως ο ρόλος της θεωρίας είναι πολύ διαφορετικός.


Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Αφαίρεση συνδέσμων λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Ενημερώνουμε ότι μετά τη λήψη της παρακάτω επιστολής αφαιρέσαμε τους σχετικούς συνδέσμους.

«Προς τους διαχειριστές του blog στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://vivlio2ebook.blogspot.com/

Με αφορμή επικοινωνία με την εκδοτική επιχείρηση «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ» παραλάβαμε καταγγελία τους σχετικά με την διακίνηση τίτλων τους χωρίς την συγκατάθεση τους. Η διακίνηση γίνεται από την σελίδα σας, με ανοιχτή και ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε χρήστη του διαδικτύου, μέσω ηλεκτρονικών αρχείων που περιλαμβάνουν σαρωμένα αντίγραφα των έργων. Πιο αναλυτικά:

https://vivlio2ebook.blogspot.com/2015/03/blog-post_18.html.

https://vivlio2ebook.blogspot.com/2016/01/blog-post.html

https://vivlio2ebook.blogspot.com/2014/10/1918-1920.html

Παράλληλα, εντοπίστηκαν αναρτημένα αρχεία με περιεχόμενο και πολλά άλλα βιβλία και άλλων εκδοτών που εκπροσωπούνται από τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου, ΟΣΔΕΛ και προστατεύονται μέσω του προγράμματος Anti-piracy. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα συγκεκριμένα έργα έχουν πνευματικά δικαιώματα για τον εκδότη ή/και τους δημιουργούς τους και η παράνομη διακίνηση τους έχει ποινικές ευθύνες.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως διαγράψετε τα εν λόγω αρχεία ή επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 15 ημερών από την αποστολή της παρούσας.

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση ή βοήθεια σε όποια απορία σας.

Με εκτίμηση,

Η Υπεύθυνη Τμήματος Αντί- Πειρατείας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου